×

Pravila privatnosti

 

Ova Pravila privatnosti  sastavljena su kako bi vas obavijestili o razlozima i načinima korištenja i pohrane vaših osobnih podataka. Ova se Pravila privatnosti odnose na sve osobne podatke koje korisnik web stranice www.roster.hr pruža našoj tvrtki.

Definicije: Tvrtka koja prikuplja i obrađuje podatke (u daljnjem tekstu “Tvrtka”): Locumento j.d.o.o., adresa: Ivana Meštrovića 35, Sesvete (Grad Zagreb)

Korisnik: svaka osoba koja je zainteresirana za proizvode i usluge koje nudimo putem naše web stranice kao i svaka osoba koja koristi našu web stranicu www.roster.hr

 

Upotreba web stranice i cjelokupnog sadržaja smatra se prihvaćanjem ovih Pravila privatnosti i definira status Korisnika.

Uvjeti i odredbe mogu se u bilo kojem trenutku izmijeniti u skladu s pravnim okvirom. Oni će uvijek biti dostupni korisniku koji ih mora pročitati prije nego što poduzme bilo kakvu radnju na web mjestu (ugovaranje odnosno kupnja ponuđene usluge i kontaktiranje).  

Koje osobne podatke prikupljamo i zašto ih prikupljamo

Locumento j.d.o.o. prikupljati će i obrađivati ​​neke osobne podatke u svrhu pružanja svojih usluga, informacija i ostvarivanja poslovne suradnje, ali nije ograničen na:

Korisnik razumije da nismo u mogućnosti pružiti pružene usluge i informacije ako ne želi pružiti potrebne podatke. Ni pod kojim okolnostima nećemo koristiti, prikupljati, prodavati, otkrivati, prenositi ili koristiti prikupljene podatke u druge svrhe osim ovdje navedenih.   Automatski prikupljamo podatke s računala korisnika:

Ove su informacije anonimne i ne omogućavaju identifikaciju korisnika. Koristimo ih za statistiku web stranice u svrhu poboljšanja web stranice i pružanja boljeg korisničkog iskustva.   Razlozi prikupljanja i obrade osobnih podataka koje nam dajete kada nas kontaktirate i ugovarate naše usluge:

Sve podatke koje nam dajete koristimo u svrhe u koje ste nam ih pružili.  

S kim dijelimo vaše podatke

Pružanje naših usluga putem web stranice može zahtijevati pristup drugih pružatelja usluga osobnim podacima korisnika, ako su zaduženi za pružanje usluga, poslovanje i obradu podataka. To mogu biti računovodstvene usluge, banke, suradnici za razvoj i poboljšanje naših usluga, hosting server itd. Prihvaćajući ova Pravila privatnosti, korisnik razumije da neke od navedenih tvrtki nisu u europskom prostoru i možda im ne pružaju istu razinu sigurnosti. Naša tvrtka će pružiti osobne podatke vladi i javnim institucijama u situacijama kada je to potrebno za ispunjavanje svojih obveza prema zakonu, javnim institucijama i vladi.  

Koliko dugo čuvamo vaše podatke

Tvrtka će čuvati podatke svojih klijenata za vrijeme trajanja ugovornog odnosa, a zatim ih pohranjivati ​​u svrhu ispunjavanja važećih zakona (propisa i zakona o pohrani računa, ugovora itd.) Podatke prikupljene za slanje obavijesti čuvamo sve dok korisnik ne zatraži njihovo brisanje ili se odjavi sa popisa primatelja obavijesti.  

Koja su vaša prava

Imate pravo pristupa informacijama koje imamo, te iste ispraviti, brisati i dopunjavati. Ovo pravo možete iskoristiti slanjem pismenog i potpisanog zahtjeva na adresu e-pošte naše tvrtke. Zahtjev mora imati navedeni predmet: Zaštita podataka i sadržavati točne i istinite podatke za daljnju komunikaciju: ime, adresu, telefonski broj, e-poštu. Sadržaj predmeta mora sadržavati molbu u kojoj se navodi zahtjev. Svoj zahtjev možete uputiti i putem kontakt obrasca. Korisnik također ima pravo povući dati pristanak na gore opisan način, bez utjecaja na tretman prije povlačenja i odobrenja. Također imate pravo podnijeti zahtjev nadležnim regulatornim tijelima u Estoniji. Imate mogućnost otkazivanja pretplate na newsletter Korisnik ima mogućnost jednostavno odjaviti se s našeg popisa za primanje obavijesti i komercijalne komunikacije. Na dnu svakog našeg newslettera nalazi se link za odjavu. Samo kliknite ovu opciju i ubuduće ste otkazali obavijest.  

Zaštita maloljetnika

Internetska stranica tvrtke Locumento j.d.o.o. www.roster.hr nije namijenjena maloljetnicima mlađim od 18 godina. Korištenjem web stranice i prihvaćanjem Pravila privatnosti, korisnik izjavljuje i jamči da je stariji od 18 godina.  

Kome šaljemo vaše podatke

Komentari posjetitelja mogu se provjeriti putem automatizirane usluge otkrivanja neželjene pošte (spam).  

Kako štitimo vaše podatke

Provodimo sigurnosne, tehničke i organizacijske mjere koje su potrebne za osiguranje sigurnosti vaših osobnih podataka. Ova web stranica koristi SSL enkripciju za zaštitu prijenosa povjerljivih osobnih podataka koje nam dajete putem kontakt obrasca na web stranici. SSL enkripcija štiti podatke koje ostavljate na našoj web stranici od trećih strana. Zaštićenu stranicu prepoznat ćete po https: // u adresnoj liniji preglednika i po ikoni lokota u adresnoj traci preglednika.  

Promjene Pravila privatnosti

Locumento j.d.o.o. ima pravo promijeniti svoja Pravila privatnosti u bilo kojem trenutku i u skladu s važećim zakonima. O promjenama će obavijestiti korisnika putem web stranice, na naslovnoj stranici.

Roster arrow down